Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 30 • К 30
Заяв 35
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології, Харчові технології в ресторанній індустрії, Технології харчових продуктів тваринного походження, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу
  • Зараховано: 21
  • Оригіналів: 21
  • Рекомендовано всього: 14
  • Рекомендован на контракт: 14
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 6459-8124282 В. О. 0.000 До наказу (к) Квота-2 +
2 Некрасов І. А. 0.000 До наказу (к) +
3 Романов І. М. 0.000 До наказу (к) +
4 Лісогор П. Є. 0.000 До наказу (к) +
5 Юр`єв Ю. О. 0.000 До наказу (к) +
6 Голощапов В. В. 0.000 До наказу (к) +
7 Максименко О. В. 0.000 До наказу (к) +
8 Очаковський Д. О. 0.000 До наказу (к) +
9 Бакуновицький Л. Є. 0.000 До наказу (к) +
10 Канченко В. С. 0.000 До наказу (к) +
11 Астафьєв Р. А. 0.000 До наказу (к) +
12 Челашеєв В. А. 0.000 До наказу (к) +
13 Недодатко О. С. 0.000 До наказу (к) +
14 Опарін В. О. 0.000 До наказу (к) +
15 Сучков М. О. 0.000 До наказу (к) +
16 Котенко В. А. 0.000 До наказу (к) +
17 Роскошний К. О. 0.000 До наказу (к) +
18 Овчаренко О. О. 0.000 До наказу (к) +
19 Гузь В. В. 0.000 До наказу (к) +
20 Марченко Д. П. 0.000 До наказу (к) +
21 Морозов Д. І. 0.000 До наказу (к) +
22 6459-5542308 І. В. 0.000 Рекомендовано (к) Квота-2
23 6459-8065449 Є. В. 0.000 Рекомендовано (к) Квота-2
24 6459-8059673 А. В. 0.000 Рекомендовано (к) Квота-2
25 Шестаков Д. А. 0.000 Рекомендовано (к)
26 Захаренко Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
27 Бабаєв А. М. 0.000 Рекомендовано (к)
28 Горячев В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
29 Зіненко К. К. 0.000 Рекомендовано (к)
30 Івницька Т. А. 0.000 Рекомендовано (к)
31 Корж Д. С. 0.000 Рекомендовано (к)
32 Бурименко Є. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
33 Щекатунов І. О. 0.000 Рекомендовано (к)
34 Семенський М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
35 Надточий Є. В. 0.000 Рекомендовано (к)