Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 8м
ВМ 2 • К 2
Заяв 14
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології, Харчові технології в ресторанній індустрії, Технології харчових продуктів тваринного походження, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 6459-6748321 Ю. Д. 0.000 Допущено Квота-2
2 6459-7994761 Д. О. 0.000 Допущено Квота-2
3 Тонка А. О. 0.000 Допущено
4 Хворостенко М. Р. 0.000 Допущено
5 Буряк Н. В. 0.000 Допущено
6 Рагоза С. О. 0.000 Допущено
7 Чумаченко М. В. 0.000 Допущено
8 Солодовник С. О. 0.000 Допущено
9 Воробйова Н. Л. 0.000 Допущено
10 Бородай О. М. 0.000 Допущено
11 Панасенко В. М. 0.000 Допущено
12 Чернуцька О. О. 0.000 Допущено
13 Корнієнко М. Ю. 0.000 Допущено
14 Тюрков І. Д. 0.000 Допущено