Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 2 • К 2
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Клачко А. М. 0.000 До наказу (к) +
2 Клименко М. М. 0.000 До наказу (к) +
3 Боднар Н. Я. 0.000 До наказу (к) +
4 Терналь Н. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Лисий В. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Попик В. М. 0.000 До наказу (к) +
7 Рачковський Ю. І. 0.000 До наказу (к) +
8 Волощак Е. О. 0.000 До наказу (к) +
9 Яхов В. О. 0.000 Відмова
10 Волошин Л. Р. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)