Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 13 • К 13
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології в ресторанному господарстві
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дем`янчук О. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Лучик К. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Романів Б. Р. 0.000 До наказу (к) +
4 Цінурчин С. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Єрузель К. О. 0.000 Відмова
6 Шекеряк Н. М. 0.000 Відмова