Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 9 • К 9
Заяв 14
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 6459-8145725 О. А. 0.000 До наказу (к) Квота-2 +
2 6459-8136267 О. М. 0.000 До наказу (к) Квота-2 +
3 6459-8140517 О. С. 0.000 До наказу (к) Квота-2 +
4 6459-784647 Д. О. 0.000 До наказу (к) Квота-2 +
5 Мороз В. О. 0.000 До наказу (к) +
6 Гришичкін О. В. 0.000 До наказу (к) +
7 Шевченко Р. О. 0.000 До наказу (к) +
8 Попсуйшапка А. В. 0.000 До наказу (к) +
9 Кобець С. О. 0.000 До наказу (к) +
10 Сухоставець І. Г. 0.000 До наказу (к) +
11 Вареца М. В. 0.000 До наказу (к) +
12 Юргілевич О. В. 0.000 До наказу (к) +
13 Костирка Є. О. 0.000 До наказу (к) +
14 Крук Д. О. 0.000