Зачекайте...

181 Харчові технології

ПМФ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 15 • БМ 7 • К 8
Заяв 16 • Конкурс на бюджет 2.29
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології оздоровчих продуктів
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Олійник А. А. 166.000 До наказу (б) 166
  • Фахове випробування: 166
+
2 Товстоліс Н. В. 162.000 До наказу (б) 162
  • Фахове випробування: 162
+
3 Яремчук-Новіков М. А. 150.000 До наказу (б) 150
  • Фахове випробування: 150
+
4 Ганяйло К. М. 146.000 До наказу (б) 146
  • Фахове випробування: 146
+
5 Корнійчук Д. О. 141.000 До наказу (б) 141
  • Фахове випробування: 141
+
6 Ландухов Г. А. 141.000 До наказу (б) 141
  • Фахове випробування: 141
+
7 Сугоняко О. В. 140.000 До наказу (б) 140
  • Фахове випробування: 140
+
8 Сергійчук С. А. 140.000 Рекомендовано (к) 140
  • Фахове випробування: 140
+
9 Чупайленко О. В. 134.000 Рекомендовано (к) 134
  • Фахове випробування: 134
10 Тищенко А. А. 125.000 Рекомендовано (к) 125
  • Фахове випробування: 125
+
11 Харченко Д. А. 120.000 Рекомендовано (к) 120
  • Фахове випробування: 120
12 Третяк І. Ю. 0.000 Зареєстровано
13 Зайцев М. С. 0.000 Зареєстровано
14 Красківський О. С. 0.000 Зареєстровано
15 Коваленко С. В. 178.000 Відмова 178
  • Фахове випробування: 178
16 Сухомлин Ю. Д. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)