Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 4 • К 4
Заяв 9
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Нємцев Р. М. 158.000 Рекомендовано (к) 158
  • Індивідуальна усна співбесіда: 158
  • РК: 1.07
+
2 Кіріченко Т. В. 172.000 Зареєстровано 172
  • Індивідуальна усна співбесіда: 172
  • РК: 1.07
3 Білозерцева А. О. 160.000 Зареєстровано 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
  • РК: 1.07
4 Федулов Н. Р. 136.000 Зареєстровано 136
  • Індивідуальна усна співбесіда: 136
  • РК: 1.07
5 Коломієць Є. О. 130.000 Зареєстровано 130
  • Індивідуальна усна співбесіда: 130
  • РК: 1.07
6 Долинський М. Л. 0.000 Зареєстровано
7 Лебедєва В. В. 0.000 Зареєстровано
8 Гнатенко І. А. 0.000 Заява надійшла з сайту
9 Притула С. М. 0.000 Заява надійшла з сайту