Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 10 • БМ 3 • К 7
Заяв 16 • Конкурс на бюджет 5.33
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології та бізнес
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Виговська А. О. 148.000 До наказу (б) 148
  • Фахове випробування: 148
+
2 Панащук Т. Є. 144.000 До наказу (б) 144
  • Фахове випробування: 144
+
3 Синявська Д. М. 132.000 До наказу (б) 132
  • Фахове випробування: 132
+
4 Білецька О. Г. 132.000 До наказу (к) 132
  • Фахове випробування: 132
+
5 Мельник С. О. 128.000 До наказу (к) 128
  • Фахове випробування: 128
+
6 Погребіцька В. О. 128.000 До наказу (к) 128
  • Фахове випробування: 128
+
7 Трихліб Н. Г. 180.000 Рекомендовано (к) 180
  • Фахове випробування: 180
8 Тимчишин В. М. 144.000 Рекомендовано (к) 144
  • Фахове випробування: 144
9 Велігорська М. О. 132.000 Рекомендовано (к) 132
  • Фахове випробування: 132
10 Сукаленко Л. Ю. 132.000 Рекомендовано (к) 132
  • Фахове випробування: 132
11 Дарага К. Є. 132.000 Рекомендовано (к) 132
  • Фахове випробування: 132
12 Щепіна А. Д. 132.000 Рекомендовано (к) 132
  • Фахове випробування: 132
13 Пономаренко О. М. 128.000 Рекомендовано (к) 128
  • Фахове випробування: 128
14 Березанська А. О. 128.000 Рекомендовано (к) 128
  • Фахове випробування: 128
15 Удовенко Т. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
16 Капральова Д. Б. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)