Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВіППТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 15 • БМ 15
Заяв 8 • Конкурс на бюджет 0.53
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Петрук І. І. 170.000 До наказу (б) 127 142 138
  • Українська мова: 127
  • Математика: 142
  • Історія України: 138
  • РК: 1.04
+
2 Панченко В. І. 170.000 До наказу (б) 170
  • Індивідуальна усна співбесіда: 170
  • РК: 1.04
+
3 Шевченко С. В. 169.000 До наказу (б) 169
  • Індивідуальна усна співбесіда: 169
  • РК: 1.04
+
4 Стеблюк М. С. 166.000 До наказу (б) 131 128 140
  • Українська мова: 131
  • Математика: 128
  • Історія України: 140
  • РК: 1.04
+
5 Сацька В. В. 150.000 До наказу (б) 150
  • Індивідуальна усна співбесіда: 150
  • РК: 1.04
+
6 Заєць О. В. 0.000 До наказу (б) +
7 Коцюбайло К. П. 0.000 До наказу (б) +
8 Рибачик М. О. 0.000 До наказу (б) +