Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології, Харчові технології в ресторанній індустрії, Технології харчових продуктів тваринного походження, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 6459-5702872 Є. В. 112.500 До наказу (к) 106 119
  • Історія України: 106
  • Українська мова: 119
Квота-2 +