Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Кінологія
Українська мова , k=0.5
Іноземна мова , k=0.5
Історія України , k=0.5
Математика , k=0.5
Біологія , k=0.5
Географія , k=0.5
Фізика , k=0.5
Хімія , k=0.5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Крук Д. О. 152.000 Допущено 130 174
  • Українська мова: 130
  • Біологія: 174