Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТЗКПРіМ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бучка Д. М. 0.000 До наказу (к) +
2 Малєнков К. Є. 0.000 До наказу (к) +
3 Канюгін М. С. 0.000 До наказу (к) +
4 Цуркан В. С. 0.000 До наказу (к) +
5 Бахчиванжи Б. М. 0.000 До наказу (к) +
6 Блудова О. Л. 0.000 До наказу (к) +
7 Буханенко К. Ю. 0.000 До наказу (к) +
8 Олійник Р. В. 0.000 До наказу (к) +
9 Піменов К. О. 0.000 До наказу (к) +