Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 16
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Абрамчук Є. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Арендарук С. Р. 0.000 До наказу (к) +
3 Балабан О. О. 0.000 До наказу (к) +
4 Боговід Є. І. 0.000 До наказу (к) +
5 Дордюк С. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Карпук Д. О. 0.000 До наказу (к) +
7 Кушнір Х. Ф. 0.000 До наказу (к) +
8 Мазурик І. П. 0.000 До наказу (к) +
9 Онопчук І. В. 0.000 До наказу (к) +
10 Хоменчук В. О. 0.000 До наказу (к) +
11 Громик В. М. 0.000 Допущено
12 Михайлишина А. А. 0.000 Допущено
13 Черниш А. О. 0.000 Допущено +
14 Дордюк С. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
15 Хоменчук В. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
16 Поліщук А. П. 0.000 Відмова