Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2022Львівська областьЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 2 • К 2
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Зоофізіотерапія
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лопушанська Н. І. 169.000 Допущено 170 168
  • Українська мова: 170
  • Історія України: 168