Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 15 • К 5
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1.25
Математика , k=1.25
Історія України , k=1.25
Індивідуальна усна співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 5779-6443802 Д. В. 136.000 До наказу (б) 136
  • Індивідуальна усна співбесіда: 136
  • РК: 1.04
+
2 Манько Д. Л. 124.000 До наказу (б) 124
  • Індивідуальна усна співбесіда: 124
  • РК: 1.04
+
3 Порохня К. Г. 124.000 До наказу (б) 124
  • Індивідуальна усна співбесіда: 124
  • РК: 1.04
+
4 Дейнега О. О. 0.000 Відмова
5 Лазаренко А. А. 0.000 Відмова