Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологія Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 9м
ВМ 5 • БМ 3
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 2.33
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Конярство
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Абрамова О. М. 176.000 До наказу (б) 176
  • Індивідуальна усна співбесіда: 176
+
2 Павленко А. О. 151.000 До наказу (б) 144
  • Індивідуальна усна співбесіда: 144
  • СК: 1.05
+
3 Лукашук І. П. 122.000 До наказу (б) 116
  • Індивідуальна усна співбесіда: 116
  • СК: 1.05
+
4 Гаврилюк В. І. 143.000 Допущено 136
  • Індивідуальна усна співбесіда: 136
  • СК: 1.05
5 Кузьмінчук В. С. 132.000 Допущено 132
  • Індивідуальна усна співбесіда: 132
6 Арцемович О. С. 124.000 Допущено 124
  • Індивідуальна усна співбесіда: 124
7 Баркова С. В. 0.000 Зареєстровано