Зачекайте...

181 Харчові технології

ТФКДДАЕУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 5 • БМ 5
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.4
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Потапчук С. А. 160.000 До наказу (б) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
+
2 Рахман С. С. 155.000 До наказу (б) 155
  • Індивідуальна усна співбесіда: 155
+
3 Савостяник А. Г. 150.000 До наказу (б) 150
  • Індивідуальна усна співбесіда: 150
+
4 Камінський М. М. 145.000 До наказу (б) 145
  • Індивідуальна усна співбесіда: 145
+
5 Радченко І. А. 130.000 До наказу (б) 130
  • Індивідуальна усна співбесіда: 130
+
6 Глухов М. В. 0.000 До наказу (к) +
7 Марухно А. В. 0.000 До наказу (к) +