Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТМСО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 4 • К 4
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коломієць В. В. 166.500 До наказу (к) 149 184
  • Українська мова: 149
  • Історія України: 184
+
2 Гребінна В. В. 130.500 До наказу (к) 129 132
  • Українська мова: 129
  • Історія України: 132
+
3 Драчевський Г. В. 123.000 До наказу (к) 113 133
  • Українська мова: 113
  • Біологія: 133
+
4 Мазур В. Л. 109.500 До наказу (к) 104 115
  • Українська мова: 104
  • Історія України: 115
+
5 Малініч О. Л. 143.000 Рекомендовано (к) 141 145
  • Українська мова: 141
  • Біологія: 145
6 Безгодько А. М. 124.500 Рекомендовано (к) 122 127
  • Українська мова: 122
  • Біологія: 127
7 Нестерович А. М. 119.500 Рекомендовано (к) 116 123
  • Українська мова: 116
  • Історія України: 123
8 Брус К. О. 112.000 Скасовано (втрата пріор.) 104 120
  • Українська мова: 104
  • Історія України: 120