Зачекайте...

181 Харчові технології

ФМГРСТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 20 • К 20
Заяв 36
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 20
  • Оригіналів: 20
  • Рекомендовано всього: 15
  • Рекомендован на контракт: 15
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ніколаєнко Д. А. 0.000 До наказу (к) +
2 Овчиннікова В. Ю. 0.000 До наказу (к) +
3 Черненко Є. П. 0.000 До наказу (к) +
4 Міщенко А. Є. 0.000 До наказу (к) +
5 Курбатов І. С. 0.000 До наказу (к) +
6 Плотвіцький Д. Д. 0.000 До наказу (к) +
7 Лучка Н. С. 0.000 До наказу (к) +
8 Нагорний Д. В. 0.000 До наказу (к) +
9 Моногарова В. А. 0.000 До наказу (к) +
10 Нікель Є. Є. 0.000 До наказу (к) +
11 Корольов В. М. 0.000 До наказу (к) +
12 Рідник К. В. 0.000 До наказу (к) +
13 Волчек Д. А. 0.000 До наказу (к) +
14 Макартет М. А. 0.000 До наказу (к) +
15 Печак В. О. 0.000 До наказу (к) +
16 Шевченко І. С. 0.000 До наказу (к) +
17 Мазуренко Д. О. 0.000 До наказу (к) +
18 Задорожний О. Р. 0.000 До наказу (к) +
19 Єфанов Ю. С. 0.000 До наказу (к) +
20 Колібан А. І. 0.000 До наказу (к) +
21 353-7987811 К. О. 0.000 Рекомендовано (к) Квота-2
22 353-7917803 Д. І. 0.000 Рекомендовано (к) Квота-2
23 Кузьмінова А. С. 0.000 Рекомендовано (к)
24 Дюльгер О. С. 0.000 Рекомендовано (к)
25 Дімітрова Г. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
26 Хамутинська К. В. 0.000 Рекомендовано (к)
27 Ключнік М. О. 0.000 Рекомендовано (к)
28 Хайбулов Р. В. 0.000 Рекомендовано (к)
29 Мошкін Д. О. 0.000 Рекомендовано (к)
30 Івченко К. М. 0.000 Рекомендовано (к)
31 Владова М. Е. 0.000 Рекомендовано (к)
32 Михайлова Д. О. 0.000 Рекомендовано (к)
33 Тимошенко К. О. 0.000 Рекомендовано (к)
34 Кротенко М. А. 0.000 Рекомендовано (к)
35 Ляшенко Б. Є. 0.000 Рекомендовано (к)
36 Кацарко Д. О. 0.000 Зареєстровано