Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТМСО Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 9м
ВМ 8 • К 8
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шірпал М. В. 142.500 До наказу (к) 143 142
  • Українська мова: 143
  • Математика: 142
+
2 Брус К. О. 112.000 До наказу (к) 104 120
  • Українська мова: 104
  • Історія України: 120
+
3 Глушко І. В. 127.500 Рекомендовано (к) 125 130
  • Українська мова: 125
  • Географія: 130