Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТМСО Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 13 • К 13
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бабенко А. І. 152.500 Рекомендовано (к) 137 168
  • Українська мова: 137
  • Географія: 168
2 Шірпал М. В. 142.500 Рекомендовано (к) 143 142
  • Українська мова: 143
  • Математика: 142
3 Глушко І. В. 127.500 Рекомендовано (к) 125 130
  • Українська мова: 125
  • Географія: 130
4 Білоус Є. Ю. 166.500 Відмова 175 158
  • Українська мова: 175
  • Історія України: 158
5 Лазарь Л. В. 136.500 Відмова 135 138
  • Українська мова: 135
  • Історія України: 138
6 Ігнатьєва А. О. 120.000 Відмова 130 110
  • Українська мова: 130
  • Іноземна мова: 110