Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТМСО Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 24 • К 24
Заяв 15
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Барчишен В. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Фурда Д. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Ларійчук Д. О. 0.000 До наказу (к) +
4 Гулько Б. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Семенюк В. Б. 0.000 До наказу (к) +
6 Білокур Б. С. 0.000 До наказу (к) +
7 Штурма Д. В. 0.000 До наказу (к) +
8 Павлович В. Г. 0.000 До наказу (к) +
9 Коричук Є. Г. 0.000 До наказу (к) +
10 Яцюра П. В. 0.000 До наказу (к) +
11 Геккер Н. В. 0.000 До наказу (к) +
12 Кошель А. І. 0.000 До наказу (к) +
13 Нечипорук О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Бондар Я. С. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Ільящук А. О. 0.000 Рекомендовано (к)