Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТМСО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 2 • К 2
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Трохимець Н. А. 140.500 До наказу (к) 147 134
  • Українська мова: 147
  • Історія України: 134
+
2 Кваша Н. В. 137.000 До наказу (к) 131 143
  • Українська мова: 131
  • Історія України: 143
+
3 Бурлачук Є. Ю. 119.500 До наказу (к) 113 126
  • Українська мова: 113
  • Географія: 126
+
4 Кузик А. Ю. 123.000 Рекомендовано (к) 122 124
  • Українська мова: 122
  • Біологія: 124