Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТМСО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 10 • БМmax 7 • К 3
Заяв 15 • Конкурс на бюджет 1.86
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Українська мова , k=0.5
Математика , k=0.5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Слободянюк Н. О. Пр. 1 141.500 До наказу (б) 143 140
  • Українська мова: 143
  • Математика: 140
  • ГК: 1.02
+
2 Пухнюк І. А. Пр. 1 137.000 До наказу (б) 143 131
  • Українська мова: 143
  • Математика: 131
  • ГК: 1.02
+
3 Лащенко О. О. Пр. 1 134.500 До наказу (б) 135 134
  • Українська мова: 135
  • Математика: 134
  • ГК: 1.02
+
4 Ардашова Д. О. Пр. 1 134.000 До наказу (б) 137 131
  • Українська мова: 137
  • Математика: 131
  • ГК: 1.02
+
5 Кучерява Ю. А. Пр. 1 132.500 До наказу (б) 144 121
  • Українська мова: 144
  • Математика: 121
  • ГК: 1.02
+
6 Слободянюк Т. О. Пр. 1 126.000 До наказу (б) 118 134
  • Українська мова: 118
  • Математика: 134
  • ГК: 1.02
+
7 Осадчук І. В. Пр. 2 141.500 До наказу (к) 145 138
  • Українська мова: 145
  • Математика: 138
  • ГК: 1.02
+
8 Дроботюк М. О. Пр. 1 118.000 До наказу (к) 132 104
  • Українська мова: 132
  • Математика: 104
  • ГК: 1.02
+
9 Струц Д. Т. Пр. 1 117.000 До наказу (к) 124 110
  • Українська мова: 124
  • Математика: 110
  • ГК: 1.02
+
10 Кузьменко А. С. Пр. 3 167.000 Рекомендовано (к) 172 162
  • Українська мова: 172
  • Математика: 162
11 Мизніков В. А. Пр. 3 141.500 Рекомендовано (к) 143 140
  • Українська мова: 143
  • Математика: 140
12 Касько М. Р. К 136.500 Рекомендовано (к) 137 136
  • Українська мова: 137
  • Математика: 136
13 Канюра В. Г. Пр. 5 132.500 Рекомендовано (к) 128 137
  • Українська мова: 128
  • Математика: 137
14 Бондарчук М. С. Пр. 1 109.500 Рекомендовано (к) 119 100
  • Українська мова: 119
  • Математика: 100
  • ГК: 1.02
15 Шірпал М. В. Пр. 1 142.500 Відмова 143 142
  • Українська мова: 143
  • Математика: 142
  • ГК: 1.02