Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТРБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології, Кулінарне мистецтво
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 9
  • Рекомендован на контракт: 9
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Погорєлов Є. А. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Міхальова М. Р. 0.000 Рекомендовано (к) +
3 Сміхнов П. В. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Мельник Б. М. 0.000 Рекомендовано (к) +
5 Погорелов І. А. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Дудка А. О. 0.000 Рекомендовано (к) +
7 Іщенко В. С. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Іщенко К. С. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Яковенко В. Ф. 0.000 Рекомендовано (к) +
10 Запорожченко В. В. 0.000 Допущено