Зачекайте...

181 Харчові технології

ВТЕФКДТЕУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 90 • К 30
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в ресторанному господарстві
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Миколюк А. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Волос А. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Баштаннікова Д. М. 0.000 До наказу (к) +
4 Щербатюк Ю. Ю. 0.000 До наказу (к) +
5 Дацькова І. М. 0.000 До наказу (к) +
6 Льова О. В. 0.000 До наказу (к) +
7 Рак А. І. 0.000 Відмова
8 Семешко І. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
9 Андрійчук А. Ю. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
10 Колос О. С. 0.000 Відмова