Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 9м
ВМ 0
Заяв 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дорошенко О. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Дорошенко О. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Кондратюк І. С. 0.000 До наказу (к) +
4 Задніпренко Д. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Гузій Є. І. 0.000 До наказу (к) +