Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 17
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 14
  • Оригіналів: 14
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Береш Е. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Бісмак Ю. Ю. 0.000 До наказу (к) +
3 Булина О. Р. 0.000 До наказу (к) +
4 Гончарук М. Я. 0.000 До наказу (к) +
5 Горшкова Д. Д. 0.000 До наказу (к) +
6 Грабарь М. М. 0.000 До наказу (к) +
7 Дьолог Д. С. 0.000 До наказу (к) +
8 Дюгованець Я. О. 0.000 До наказу (к) +
9 Кертис М. В. 0.000 До наказу (к) +
10 Лис Т. С. 0.000 До наказу (к) +
11 Тюшко Д. В. 0.000 До наказу (к) +
12 Хома А. В. 0.000 До наказу (к) +
13 Чурко С. С. 0.000 До наказу (к) +
14 Югас Д. Є. 0.000 До наказу (к) +
15 Кузан І. І. 0.000 Відхилено (к)
16 Мучичка Л. П. 0.000 Відхилено (к)
17 Панкович В. І. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)