Зачекайте...

181 Харчові технології

СФНУХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 25 • К 25
Заяв 15
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчування
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шишка М. В. 176.500 До наказу (к) 178 175
  • Українська мова: 178
  • Біологія: 175
+
2 Смолова А. В. 160.000 До наказу (к) 162 158
  • Українська мова: 162
  • Математика: 158
+
3 Іваніна Н. В. 154.000 До наказу (к) 140 168
  • Українська мова: 140
  • Математика: 168
+
4 Копиця П. Ю. 145.000 До наказу (к) 154 136
  • Українська мова: 154
  • Історія України: 136
+
5 Міщенко М. Р. 140.000 До наказу (к) 142 138
  • Українська мова: 142
  • Математика: 138
+
6 Колєнова М. О. 139.000 До наказу (к) 114 164
  • Українська мова: 114
  • Історія України: 164
+
7 Харченко В. А. 137.500 До наказу (к) 139 136
  • Українська мова: 139
  • Історія України: 136
+
8 Котлярова А. О. 128.500 До наказу (к) 131 126
  • Українська мова: 131
  • Географія: 126
+
9 Колєнова А. О. 128.000 До наказу (к) 104 152
  • Українська мова: 104
  • Історія України: 152
+
10 Марченко К. С. 117.000 До наказу (к) 119 115
  • Українська мова: 119
  • Географія: 115
+
11 Московченко Х. Р. 115.500 До наказу (к) 107 124
  • Українська мова: 107
  • Історія України: 124
+
12 1016-5716072 Д. О. 171.000 Допущено 166 176
  • Українська мова: 166
  • Історія України: 176
Квота-2
13 Коляда А. В. 179.000 Допущено 177 181
  • Українська мова: 177
  • Історія України: 181
14 Глазько І. Ф. 141.000 Допущено 135 147
  • Українська мова: 135
  • Історія України: 147
15 Вороніна В. О. 133.500 Допущено 138 129
  • Українська мова: 138
  • Історія України: 129