Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 0
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Головей М. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Данко М. Т. 0.000 До наказу (к) +
3 Жорж М. Р. 0.000 До наказу (к) +
4 Машкаринець А. А. 0.000 До наказу (к) +
5 Слинько К. Т. 0.000 До наказу (к) +
6 Шміло С. Ю. 0.000 До наказу (к) +