Зачекайте...

181 Харчові технології

РТБ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 25 • К 25
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гринюк А. П. 0.000 До наказу (к) +
2 Гурба Д. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Демчук Є. П. 0.000 До наказу (к) +
4 Рябчун Ю. С. 0.000 До наказу (к) +
5 Хоптюк О. П. 0.000 До наказу (к) +