Зачекайте...

181 Харчові технології

РТБ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 25 • К 25
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Губатова С. З. 0.000 До наказу (к) +
2 Дученко Н. І. 0.000 До наказу (к) +
3 Іваннікова Т. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Кучинська А. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Шалена Л. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Яценко О. О. 0.000 До наказу (к) +
7 Задорожня В. О. 0.000 Відхилено (к)
8 Кацараба М. Ю. 0.000 Відхилено (к)
9 Ружинська О. В. 0.000 Відхилено (к)