Зачекайте...

181 Харчові технології

ТЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 5
Заяв 14
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Довбиш А. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Бикова О. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Мельник М. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Радченко М. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Вязовська Д. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Безугла А. Е. 0.000 До наказу (к) +
7 Лида Ю. В. 0.000 До наказу (к) +
8 Переваруха К. А. 0.000 До наказу (к) +
9 Борблик А. П. 0.000 До наказу (к) +
10 Коломієць В. С. 0.000 До наказу (к) +
11 Шах К. С. 0.000 До наказу (к) +
12 Іващенко А. С. 0.000 До наказу (к) +
13 Тарасюк І. М. 0.000 До наказу (к) +
14 Рева А. О. 0.000 До наказу (к) +