Зачекайте...

181 Харчові технології

ГФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 25 • К 25
Заяв 11
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сирко М. І. 0.000 До наказу (к) +
2 Сучінець В. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Гойдик Р. І. 0.000 До наказу (к) +
4 Прочко М. Р. 0.000 До наказу (к) +
5 Зьолка В. С. 0.000 До наказу (к) +
6 Онищук С. Я. 0.000 До наказу (к) +
7 Демчишина І. С. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Бартків С. О. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Булик А. А. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Матківська Р. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Рип`янський О. Б. 0.000 Рекомендовано (к)