Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 19
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 15
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 143
  • Конкурс на бюджет: 1.98
  • Зараховано: 68
  • Оригіналів: 68
  • Рекомендовано всього: 37
  • Рекомендовано на бюджет: 7
  • Рекомендован на контракт: 30
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 62
  • Конкурс на бюджет: 0.95
  • Оригіналів: 27
  • Рекомендовано всього: 61
  • Рекомендовано на бюджет: 33
  • Рекомендован на контракт: 28
  • Рейтингові списки 2020 року
  • Подано заяв: 67
  • Конкурс на бюджет: 0.9
  • Зараховано: 29
  • Оригіналів: 29
  • Рекомендовано всього: 35
  • Рекомендован на контракт: 35
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бондаренко Н. М. 0.000 До наказу (к) +
2 Нестеренко К. С. 0.000 До наказу (к) +
3 Мазур А. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Сиплива А. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Мозговий С. О. 0.000 До наказу (к) +
6 Озеров Д. І. 0.000 До наказу (к) +
7 Дзисюк І. К. 0.000 До наказу (к) +
8 Сергійчук В. В. 0.000 До наказу (к) +
9 Хівренко І. Ю. 0.000 До наказу (к) +
10 Лютий А. І. 0.000 До наказу (к) +
11 Лагода М. А. 0.000 До наказу (к) +
12 Камінський Є. А. 0.000 До наказу (к) +
13 Сигиденко В. В. 0.000 До наказу (к) +
14 Стельмах Я. Ю. 0.000 До наказу (к) +
15 Главацький Б. П. 0.000 До наказу (к) +
16 Гринчук А. М. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Ковбасюк І. С. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Гвоздьов Р. В. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Батютенко К. В. 0.000