Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 22
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 13
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 8
  • Конкурс на бюджет: 0.7
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендовано на бюджет: 5
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2020 року
  • Подано заяв: 18
  • Конкурс на бюджет: 1.22
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Печерський Е. М. 0.000 До наказу (к) +
2 Герелес О. І. 0.000 До наказу (к) +
3 Когут О. А. 0.000 До наказу (к) +
4 Лисак В. І. 0.000 До наказу (к) +
5 Логінов В. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Гринюк К. М. 0.000 До наказу (к) +
7 Даценко М. З. 0.000 До наказу (к) +
8 Кравець Ю. О. 0.000 До наказу (к) +
9 Терещенко О. Л. 0.000 До наказу (к) +
10 Шевченко О. П. 0.000 До наказу (к) +
11 Сушинський Б. І. 0.000 До наказу (к) +
12 Терещенко О. Ю. 0.000 До наказу (к) +
13 Чернобров М. М. 0.000 До наказу (к) +
14 Курченко А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Гринчук А. М. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Карпович К. В. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Лагода М. А. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Кирилець В. М. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Сергійчук В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Стельмах Я. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Ільченко О. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
22 Гринюк А. О. 0.000