Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 16 • К 16
Заяв 23
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Петролюк М. М. 0.000 До наказу (к) +
2 Станько М. І. 0.000 До наказу (к) +
3 Музичка П. М. 0.000 До наказу (к) +
4 Мігулка Ю. А. 0.000 До наказу (к) +
5 Воськало Р. А. 0.000 До наказу (к) +
6 Застроцька М. Т. 0.000 До наказу (к) +
7 Конопада Д. І. 0.000 До наказу (к) +
8 Ярем А. І. 0.000 До наказу (к) +
9 Грішкян А. А. 0.000 До наказу (к) +
10 Тен П. В. 0.000 До наказу (к) +
11 Грішкян Г. А. 0.000 До наказу (к) +
12 Цибульський І. Я. 0.000 До наказу (к) +
13 Макарук Ф. Ю. 0.000 До наказу (к) +
14 Карпюк В. В. 0.000 До наказу (к) +
15 Бойчук М. М. 0.000 До наказу (к) +
16 Яцейко В. С. 0.000 До наказу (к) +
17 Рибак Ю. Р. 0.000 Відхилено (к)
18 Ващишин І. Р. 0.000 Відмова
19 Демиденко О. С. 0.000 Відмова
20 Назаров Н. А. 0.000 Відмова
21 Скіпор А. Р. 0.000 Відмова
22 Попович Н. М. 0.000 Відмова
23 Когут Д. Б. 0.000 Відмова