Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 13
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 153
  • Конкурс на бюджет: 3.43
  • Зараховано: 33
  • Оригіналів: 33
  • Рекомендовано всього: 109
  • Рекомендован на контракт: 109
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Янчук Ю. Г. 0.000 До наказу (к) +
2 Єлесіна Н. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Тафій М. І. 0.000 До наказу (к) +
4 Єлагіна О. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Топоровський Р. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Армашел Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Мошкін Д. О. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Бондарчук Д. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Дзюба Ю. О. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Свердель А. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Яхвак Д. І. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Чернов А. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Мамрич С. С. 0.000 Рекомендовано (к)