Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2022Львівська областьЛьвівський національний університет імені Івана Франка

181 Харчові технології

ГФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 11
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Швачій Н. Ю. 0.000 До наказу (к) +
2 Грицак М. А. 0.000 До наказу (к) +
3 Ковальчук Д. Є. 0.000 До наказу (к) +
4 Колішевська В. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Ващишин І. Р. 0.000 До наказу (к) +
6 Болюта В. С. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Войтович Л. Я. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Клокол А. П. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Олійник Р. П. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Пелех В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Галів Д. Б. 0.000