Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 40 • К 40
Заяв 22
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 15
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 24
  • Конкурс на бюджет: 4.67
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 16
  • Рекомендован на контракт: 16
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Розпутна О. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Ярощук О. М. 0.000 До наказу (к) +
3 Палівода Н. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Бахмацький Р. А. 0.000 До наказу (к) +
5 Копаниця Ю. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Кобець О. Є. 0.000 До наказу (к) +
7 Мороз В. А. 0.000 До наказу (к) +
8 Малахова Д. О. 0.000 До наказу (к) +
9 Тичківський О. П. 0.000 До наказу (к) +
10 Атаманюк Д. В. 0.000 До наказу (к) +
11 Старунь А. В. 0.000 До наказу (к) +
12 Воробей О. М. 0.000 До наказу (к) +
13 Коломієць Т. Г. 0.000 До наказу (к) +
14 Круглій Н. В. 0.000 До наказу (к) +
15 Ярощук А. О. 0.000 До наказу (к) +
16 Бойко М. В. 0.000 Відхилено (к)
17 Надточій М. О. 0.000 Відхилено (к)
18 Чайковська Л. В. 0.000 Відхилено (к)
19 Марцинюк О. В. 0.000 Відхилено (к)
20 Новак А. І. 0.000 Відхилено (к)
21 Турченяк В. М. 0.000 Відхилено (к)
22 Дерев`янко А. О. 0.000 Відхилено (к)