Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 20 • К 20
Заяв 15
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 486
  • Конкурс на бюджет: 1.92
  • Зараховано: 117
  • Оригіналів: 117
  • Рекомендовано всього: 350
  • Рекомендован на контракт: 350
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лугова В. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Швець В. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Сулима Р. Р. 0.000 До наказу (к) +
4 Ткаченко І. М. 0.000 До наказу (к) +
5 Дубік В. С. 0.000 До наказу (к) +
6 Топалов М. П. 0.000 Відхилено (к)
7 Коржова О. М. 0.000 Відхилено (к)
8 Федорович О. С. 0.000 Відхилено (к)
9 Шепотин Н. О. 0.000 Відхилено (к)
10 Пацюк М. Є. 0.000 Відхилено (к)
11 Якубчук А. О. 0.000 Відхилено (к)
12 Левківський Д. К. 0.000 Відхилено (к)
13 Якименко А. В. 0.000 Відхилено (к)
14 Чернявін Д. Ю. 0.000 Відхилено (к)
15 Тарасенко А. Ю. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)