Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 24
  • Конкурс на бюджет: 4.67
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 16
  • Рекомендован на контракт: 16
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Богданова В. О. 0.000 Відхилено (к)
2 Пушенко В. В. 0.000 Відхилено (к)
3 Коржова О. М. 0.000 Відхилено (к)
4 Бахмацький Р. А. 0.000 Відхилено (к)
5 Кобець О. Є. 0.000 Відхилено (к)
6 Теплюк О. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)