Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 48 • К 48
Заяв 33
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу, Ресторанні технології та фуд-дизайн
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 23
  • Рекомендован на контракт: 23
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 6594-7997100 О. С. 0.000 До наказу (к) Квота-2 +
2 Середа А. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Подліпаєва В. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Колесник С. І. 0.000 До наказу (к) +
5 Лаврінець Д. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Хоменко В. О. 0.000 До наказу (к) +
7 Миколаюк В. А. 0.000 До наказу (к) +
8 Новиков Б. О. 0.000 До наказу (к) +
9 Ярушина К. Р. 0.000 До наказу (к) +
10 Адулов І. О. 0.000 До наказу (к) +
11 6594-7917372 М. С. 0.000 Рекомендовано (к) Квота-2
12 Швачій Н. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Радченко К. О. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Голіченко Я. О. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Селюк Б. І. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Решотка Р. В. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Білецька В. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Пиль А. С. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Нізік С. В. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Ковряк Р. П. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Риндак Р. Л. 0.000 Рекомендовано (к)
22 Полончук А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
23 Дідківський О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
24 Борисенко Є. В. 0.000 Рекомендовано (к)
25 Білецький А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
26 Драга М. С. 0.000 Рекомендовано (к)
27 Мусієнко В. О. 0.000 Рекомендовано (к)
28 Поліщук В. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
29 Клокол А. П. 0.000 Рекомендовано (к)
30 Любий Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
31 Дзяний Д. Є. 0.000 Рекомендовано (к)
32 Швець М. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
33 Василенко К. А. 0.000 Рекомендовано (к)