Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 14 • К 14
Заяв 21
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 10
  • Рекомендован на контракт: 10
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 6594-4948991 А. С. 0.000 До наказу (к) Квота-2 +
2 Голіченко Я. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Красюн А. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Зозуля П. Є. 0.000 До наказу (к) +
5 Деменюк Г. С. 0.000 До наказу (к) +
6 Шаповалов А. А. 0.000 До наказу (к) +
7 Проценко Я. О. 0.000 До наказу (к) +
8 Дем`янов А. Д. 0.000 До наказу (к) +
9 Романенко М. Г. 0.000 До наказу (к) +
10 Недоступ Ж. М. 0.000 До наказу (к) +
11 Свириденко А. С. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Кащук Р. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Дутчак Я. В. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Ярощук А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Білецька В. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Борзенко С. О. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Риндак Р. Л. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Дідківський О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Коржова О. М. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Пушенко В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Теплюк О. О. 0.000