Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2022Харківська областьДержавний біотехнологічний університет

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 2 • К 2
Заяв 19
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Федяєв С. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Гаращук К. Є. 0.000 До наказу (к) +
3 Хмель А. М. 0.000 До наказу (к) +
4 Чернушич М. С. 0.000 До наказу (к) +
5 Супрун В. Є. 0.000 До наказу (к) +
6 Фроленко Є. Б. 0.000 До наказу (к) +
7 Ткачук О. С. 0.000 До наказу (к) +
8 Томенко О. І. 0.000 До наказу (к) +
9 Саленко А. В. 0.000 До наказу (к) +
10 Колесник С. М. 0.000 До наказу (к) +
11 Давидов В. С. 0.000 До наказу (к) +
12 Сало С. А. 0.000 До наказу (к) +
13 Жуков А. В. 0.000 До наказу (к) +
14 Василенко В. П. 0.000 До наказу (к) +
15 Тимошенко О. М. 0.000 До наказу (к) +
16 Таратута Д. П. 0.000 До наказу (к) +
17 Герасименко О. А. 0.000 До наказу (к) +
18 Каряка В. В. 0.000 Допущено
19 Дуплякін М. О. 0.000 Відмова