Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2022Харківська областьДержавний біотехнологічний університет

181 Харчові технології

ФПіХВ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 2 • К 2
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчових продуктів тваринного походження
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Щекатунов І. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Ващенко В. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Альошичев І. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Радванський В. С. 0.000 До наказу (к) +
5 Сирота Д. П. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Надточий Є. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Альошичев І. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)