Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2022Харківська областьДержавний біотехнологічний університет

181 Харчові технології

ФПіХВ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 2 • К 2
Заяв 18
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології в ресторанній індустрії
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 13
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Думчіков Д. Ю. 0.000 До наказу (к) +
2 Сміюха М. С. 0.000 До наказу (к) +
3 Пипінський Д. О. 0.000 До наказу (к) +
4 Гапон Д. С. 0.000 До наказу (к) +
5 Пляходько М. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Чижанов К. В. 0.000 До наказу (к) +
7 Пушня А. І. 0.000 До наказу (к) +
8 Співак Р. С. 0.000 До наказу (к) +
9 Колкунов С. В. 0.000 До наказу (к) +
10 Черепаха І. Д. 0.000 До наказу (к) +
11 Шевцов М. О. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Ружин В. Д. 0.000 Рекомендовано (к) +
13 Клименко В. К. 0.000 Рекомендовано (к) +
14 Магала В. О. 0.000 Рекомендовано (к) +
15 Щекатунов І. О. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Надточий Є. В. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Постика І. А. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Фокін О. П. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)