Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 2 • К 2
Заяв 18
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології в ресторанній індустрії
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 11
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Девятка Д. А. 0.000 До наказу (к) +
2 Авдєєнко Г. М. 0.000 До наказу (к) +
3 Шищенко Р. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Щербина Д. С. 0.000 До наказу (к) +
5 Пономарьова М. О. 0.000 До наказу (к) +
6 Бровченко К. О. 0.000 До наказу (к) +
7 Головань О. О. 0.000 До наказу (к) +
8 Вибла О. О. 0.000 До наказу (к) +
9 Бардак М. О. 0.000 До наказу (к) +
10 Хмель Д. А. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Чередніченко Т. А. 0.000 Рекомендовано (к) +
12 Бошнікова Н. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Гарбиш Н. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
14 Роєнко Т. В. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Ковтунець А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Комарова Ю. П. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Мар`їна С. І. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Єсипов В. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)