Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 17
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 171
  • Конкурс на бюджет: 7.11
  • Зараховано: 47
  • Оригіналів: 47
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 102
  • Конкурс на бюджет: 5.56
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 15
  • Рекомендовано на бюджет: 15
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Забара О. А. 0.000 До наказу (к) +
2 Крилов В. А. 0.000 До наказу (к) +
3 Токовий І. С. 0.000 До наказу (к) +
4 Місюренко Б. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Денисюк О. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Тищенко В. А. 0.000 До наказу (к) +
7 Решетіловський В. С. 0.000 До наказу (к) +
8 Затула М. М. 0.000 До наказу (к) +
9 Гаршин Є. К. 0.000 Допущено
10 Філатьєва А. О. 0.000 Допущено
11 Щеглова К. С. 0.000 Допущено
12 Тодосієнко В. Д. 0.000 Допущено
13 Квітко М. М. 0.000 Допущено
14 Кучеренко К. Р. 0.000 Допущено
15 Шеремет Т. В. 0.000 Допущено
16 Бідило О. А. 0.000 Допущено
17 Федічев М. А. 0.000