Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 20 • К 20
Заяв 7
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 94
  • Конкурс на бюджет: 2.4
  • Зараховано: 42
  • Оригіналів: 42
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 3
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 59
  • Конкурс на бюджет: 1.73
  • Зараховано: 21
  • Оригіналів: 21
  • Рекомендовано всього: 10
  • Рекомендовано на бюджет: 10
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Рафаелян Т. Л. 0.000 До наказу (к) +
2 Зайцев А. А. 0.000 До наказу (к) +
3 Ус А. А. 0.000 До наказу (к) +
4 Черняк І. С. 0.000 Допущено
5 Філатьєва А. О. 0.000 Допущено
6 Савенко Т. В. 0.000 Допущено
7 Батютенко К. В. 0.000